Szef Kuchni
Cała Polska
WP.SK.19

Region

Cała Polska
Opis stanowiska: 
odpowiedzialność za zamówienia i ich rzetelną realizację, przydzielanie zadań podwładnym - zarządzanie zespołem 25 osobowym współpraca z działem marketingu, układanie menu i odświeżanie karty, zarządzanie budżetem kuchni, monitoring dostaw.

Wymagania

minimum 5 letnie doświadczenie w kierowaniu kuchnią, wykształcenie lub przebyte kursy o tematyce gastronomii, dyspozycyjności i zaangażowania w rozwój działalności restauracji, umiejętności podejmowania szybkich i zdecydowanych decyzji związanych z rozwiązywaniem bieżących problemów, kreatywność w opracowywaniu i modyfikacji menu, umiejętność zdecydowanego zarządzania zespołem pracowników, umiejętności zarządzania budżetem kuchni, bardzo dobrej znajomości kuchni polskiej, francuskiej i włoskiej.

Oferujemy

możliwość współuczestnictwa i realizacji nowych koncepcji mających na celu rozwój funkcjonowania firmy atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od osiąganych wyników umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu
2016-11-23 00:00:00

Zostańmy w kontakcie

Na skróty